Majas lilla städ
Start     Tjänster     Offerter     Forum     Karriär     
Majas lilla städ

Vem är vi?Majas Lilla Städ startades av Elisabet Olsson den 20 maj 2010, tanken hade funnits länge då hon arbetat inom detta yrket i mer än 12 år.

Det började väldigt litet och var inte planerat att växa i den takt det gjort, men med goda referenser och många nöjda kunder växte företaget och började ta emot anställda.

Sedan 1 januari 2011 har det arbetat mängder av olika människor hos oss, några som stannat kvar och några som bytt väg i sina liv och fortsatt på andra platser och riktningar.

Vi är nu 7 stycken som arbetar på Majas Lilla Städ med allt ifrån inbokningar av nya kunder/planering av arbete, fakturering och kundrelationer, samordning av arbetsplatser och hygienteknikers som arbetar ute hos alla våra kunder.

Vi tycker om att hjälpa folk här på Majas Lilla Städ! Och för oss är det viktigt att vi jämt får feedback och stöd i hur vi kan bli ännu bättre, därför tackar vi för alla fina ord i vårt forum, kommentarer man får från kunder och anställda varje dag och när det inte alltid blir rätt så är vi väldigt noga med att arbeta för det bästa av situationen!

För oss är också kvalité ett nyckelord! Vi tror inte på stress och hafs för att hinna med så mycket folk som bara går, utan vi är nogranna med att utföra ett så gott arbete som möjligt hos varje kund - vi vill underlätta den dagliga tillvaron och, som många har uttryckt det, ge tid tillbaka till de människor som vi samarbetar med.

Vi fortsätter växa och värna om våra nya och gamla kunder och anställda och hoppas att 2015 ska bli ett ännu bättre år!

Varma hälsningar,

Elisabet m. personal

Webbdesign av Inblick Webb & Kommunikation AB Webbdesign av Inblick Webb & Kommunikation AB
Majas Lilla Städ
Mjölnarevägen 12
245 35 STAFFANSTORP
076-873 37 81
kundtjanst@majaslillastad.se