Majas lilla städ
Tjänster     Offerter     Forum     Karriär     Kontakta Oss     
Majas lilla städ

Hemstädning

 

Oavsett om man bor i lägenhet eller hus, landet eller storstaden, ensam eller familj, så kan man ibland behöva hjälp med avlastning i hemmet. En nyhet här hos oss är att vi har lanserat den nya tjänsten Hemstädning PLUS!

Vad är det som är så bra med den nya tjänsten?
Jo, Hemstädning PLUS är en ihopslagning av de två stora favoriterna "storstädning" och "hemstädning", den ger dig som kund möjlighet att själv skräddarsy ditt städprogram och innebär att du kan bestämma helt själv vad det är för tjänster du vill ha utfört och hur ofta!

För att göra det ännu bättre har vi nu också infört ett avtal som ger dig som kund tryggheten att veta att allt det du önskar blir utfört och för att göra det ännu säkrarare skriver vi även under detta avtal tillsammans med en nyckelkvittens. Avtalet har ingen bidningstid utan du kan avsluta ditt städavtal när som helst!

Om du tycker det är svårt att få ner allt i ord, kan du titta nedan på basutbudet, det är hämtat från hemstädningen och går att klippa och klistra hur som helst för att göra det bästa för just dig.

Basutbudet är följande;
 
* Kök; utsida på spis (inkl. plattor/häll), diskmaskin, kyl/frys, in och utsida av micro, bänkytor, skåpsluckor och vask
* Badrum; dusch, badkar, toalett, vask, hyllor, skåp
* Våttorkning av fria ytor; Alla ytor som tåler vatten och är mindre "belamrade" torkars med fuktig trasa, ytor som inte tåler vatten med microfiberduk alt. dammvippa
* Rengöring av samtliga golv; Dammsugning av alla ytor (dock inte tunga lyft), våttorkning av de golv tåler/önskas med vårt eller eget specialmedel

För priser, tidsbokning eller annan information var god kontakta oss via telefon eller e-mail, se mer under Kontakta Oss.

Webbdesign av Inblick Webb & Kommunikation AB Webbdesign av Inblick Webb & Kommunikation AB
Majas Lilla Städ
Mjölnarevägen 12
245 35 STAFFANSTORP
076-873 37 81
kundtjanst@majaslillastad.se